hei hei

hei mine søte lesere!

jeg har det til tider ganske kjedelig i dennne byen ... det går mye i trening da, jeg prøver også og få syklet en del! vil du få ut litt frustrasjon så hjelper det og sykle seg en tur. det er ikke til og legge skjul på at det blir mye frustrasjon i løpet av livet..

i las vegas og new york og los angeles hadde jeg det veldig fint, jeg storkoste meg , god varme og temperatur.. helt herlig .. lett og få tak i mat ogsånn det er jo butikker i new york som er åpent hele døgnet.... om man skulle mangle noe. på flyplassen i new york møtte jeg en kjempe trivelig mann fra new york .som snakket veldig pent og fint til meg. nok om det!

jeg opplevde veldig mye, fikk mye mindre sol (lite soling) men heller rik påå opplevelser og er ikke det bedre ? var borte fra byen i over tre uker..

nå så ser jeg frem til og dra til trondheim ,besøke tanten min.. det skal blir hyggelig... det blir vel engang i august.

 

dette fra hotellet i new york ,fin utsikt.akurat walk of fame gatene i hollywood er ikke så pent der men det er mye fint uansett. her er på walk of fame gaten med min michael ved min side.

jeg var skikkelig lykkelig ,kjempe glad der. jeg var veldig glad og koste meg.. denne utkledning personen var veldig hyggelig og lagde sånn lyder med munnen. btw jeg savner mickhael jackson.. han har så mange uffatelige fine sanger !! elsker sangene hans. han er konge! kongen av pop.. liker sånn

husk at det er faktisk det indre som teller mest.det gjør en person til en drøm .
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke ,samme det. håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits