13.06.2012

jeg sletter fjortiss blogger hater det jeg leser heller hippie hippiemilkshake! også liker jeg slike rene blogger om diverse viktige saker.også leser jeg virkelig ikke maddepadde det er for 13 åringer , har jo ett tantebarn på 13 år som liker den bloggen. hahah lol! jeg liker bare noen få på topplisten linni, tone,dedication .også noen andre kanskje to til maks. det trenger ikke og være en bra blogg selv om den er på topplisten altså det mener jeg. blir litt lei av slike blogger jeg kjøpt meg truse kjøpt meg ditt datt datt og mye kjedelig. holder meg til kun de jeg liker jeg. det er jo min smak ,og hvorfor skal jeg ikke fortelle om min smak?

 også det og kalle bloggen sin for diary høres dumt ut jeg ville aldri ha lagt ut alt om livet mitt her på nettet ,slik er det. drittkjedelig med slike blogger jeg liker bare skikkelig sære blogger, litt svenske blogger osv. slik som kenza og kim kardashian ... det er skikkelige blogger som jeg liker . kenza er jo min favoritt blogg..jeg prøver selv på å gjøre mitt beste når jeg blogger uten hell eller uten og klare det så godt.. legger ikke tiden min nok i blogging jeg.

også hvorfor skal man ha personer på fb som man hater og ikke liker og folk somskaper problemer for deg ? jeg sletter de jeg.. jeg har ingen behov for og ha de der vist jeg virkelig ikke vil det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke ,samme det. håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits