HAHA. latterlig. ikke være ego.

det er faktisk mye som er viktig sjø. ingen vil være en idiot. GLEDER MEG TIL OG SE FILMEN LOL OG THE DICTATOR...

Men det trenger ikke å være sånn. Disse tegnene bør være obs på, for det kan faktisk skade forholdet ditt mer enn du tror.

Tenk på partneren  <<


Sexterapeut Amita Mishr sier til The Times of India at stemningen etter sexen er minst like viktig som selve sexen.

- Dersom du kaster deg over noe rett etter sex, som absolutt ikke har med sex å gjøre, kan det få partneren til å føle seg tilsidesatt. Så det er viktig at du gjør en innsats for å bevare stemningen etter sex, sier Mishr.

Kast all tvil til side og se hva du bør unngå å gjøre etter sex. Slik bør du i alle fall ikke oppføre deg:

1. Du sovner med en gang


Mange par opplever dette. Søvn kan ofte drepe sjarmen med sex, i hvert fall for den som er våken. Dersom du sovner med en gang går du glipp av å nyte stemningen etter sexen med din partner.

Les også: Ville du gjort dette for en million?

2. Du hopper rett i dusjen


Joda, sex kan være grisete. Likevel bør du ikke hoppe rett i dusjen eller på badet like etter et samleie. Partneren din kan fort oppfatte dette som frekt og avvisende, og oppfatte det som at du føler deg skitten og ønske å vaske av deg vedkommende med en gang. Hygiene er bra, men partneren din vil nok sette større pris på litt etterkos. Ta deg tid til nærhet!

Les også: Mat som øker sexlysten

3. Du begynner å spise


Et romantisk måltid kan være en bra start på sexen, men unngå å kaste deg over kjøleskapet som om du var Homer Simpson når akten er over. Det kan få partneren din til å tenke at du ikke koste deg under samleiet fordi du var sulten og bare tenkte på mat.


4. Du fortsetter med å jobbe


Det kan være vanskelig å si hva folk tenker rett etter sex, men dersom du kaster deg rett i studiebøkene eller begynner å jobbe, kan det fortelle mye. Hvis du foretrekker å jobbe foran å kose med kjæresten din, vil det ikke akkurat gjøre underverker for sexlivet ditt. Dessuten er ikke jobb og studier noe folk flest forbinder med sex og nytelser...


5. Du ringer en venn


Dette skjer i mange parforhold, men det er ikke en suksess av den grunn. Kan ikke samtalen vente til i morgen? En telefonsamtale like etter sex kan partneren din til å føle seg uinteressant og kjedelig. Det er faktisk ok å ikke være tilgjengelig hele tiden. Prioriter heller tiden sammen med kjæresten din foran ting du faktisk kan ta deg av senere.

dette er meg klønete faen:


heheh en søt ku

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke samma det. jeg liker at det altid skjer noe. håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits