mine drømmer.

jeg drømmer om og flytte for meg selv, gifte meg , få barn, reising, å endelig få kjøpt meg en perfekt liten hund, få bra jobber, ha god utdannelse. få utdannelsen min ferdig utført. bo en fin plass. og bli det jeg vil mest, og klare det!! jeg har en stor tro på ekteskap og slikt, jeg tror det er noe viktig for alle. du vet man blir alltid bare tryggere jo mer tid man får med en person. når jeg bor uten mine foreldre og slikt så skal jeg først få meg jobb og jeg skal sikkert kjøpe meg liten super hund.som jeg alltid har ønsket meg..  Jeg kan trygt si at jeg er om liten tid klar til og gifte meg ! kanskje innen noen år. man kan aldri bestemme slik, men innen 6 år kanskje. Jeg vil aldri få barn før jeg er gift fordi jeg hater tanken på folk som er alenemødre osv , skal aldri bli en ung mor som ikke har en ektemann.. jeg vil ha det skikkelig slik jeg mener det skal være. Også det går jo etter drømmen det og gifte seg helt klart, før man får sine første barn. man skal gifte seg og gjøre mest mulig før man får barn. så derfor er det viktig og først gifte seg og finne kjærligheten før man noensinne ønsker seg barn.slik burde det nesten vært for alle. jeeg liker bare evige ting, liker ikke at noe viktig skal ta slutt.

man må bli skikkelig klar for og få barn og det skal deretter skje når man har fast jobb og man har bra inntekt og man har et godt liv så kan man tenke på barn. man må være skikkelig klare for det, ett barn trenger så mye ! og det gjør også du selv.  jeg har seks tantebarn , ble tante når jeg var 7 år gammel så jeg vet hvordan det er og mate nyfødte barn og helt til de blir eldre. barn fra 0 til 3 år trenger ekstra omsorg og stell. jeg matet tvillingene til søstren min , jeg passet på at de fikk morsmelk på flaske, varmet melken , ga de banan , yogurt, baby yogurter, mange viktige næringskilder. baby grøt , og stellte med de som bare det! vet alt om hvordan det er og ha tvillinger, og hvordan jeg får de til å spise og sove og rape etter maten.. jeg er veldig rolig og behersket når jeg passer på små babyer. og få det slik jeg vil:) jeg missunner folk som er forlovet , de er kjempeheldige! de har funnet lykken. jeg mener det er virkelig viktig og få barn med rett person!

jeg kan ikke bli lykkelig før jeg blir voksen. eller før jeg eventuelt gifter meg .. jeg vil være den eneste ene for en person, når jeg er det da er jeg lykkelig. one and the only

jeg sammenligner ikke meg med noen , jeg blir inspirert av stjerner og bilder og ekteskap og forhold og gode liv . det er for meg en glede og stor inspirasjon, og samt forbilder for meg , men det betyr ikke at jeg sammenligner meg med noen fordi.. jeg er meg selv men vil gjøre det beste av det.


jeg har lest om mange ekteskap ,feks beckham sitt.

også Dette fant jeg på nettet skrev bare ,søkte bare : irina shyak married ronaldo

Ever since he met Irina Shayk, Cristiano Ronaldo is not aware of other women, to think seriously, the proof is the fact that they made a final date for the wedding

< this was written in 2011.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke samma det. jeg liker at det altid skjer noe. håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits