18.mai,livet er jo herlig.

jeg har kjøpt meg kamera i dag ett svart lite og fint ett, og ett bra ett! jeg har jo bare mitt eget speilreflekskamera og nå trengte jeg mitt eget lille kamera fordi det er bare mamma som har ett lite kamera som jeg har brukt og lånt. men nå er det slutt på det! og det er bra! jeg ble storfornøyd!

også startet jeg dagen med og gå på toppen av kvernberget det var litt tungt fordi jeg har ikke vært der på lang tid nå!! nå er jeg sprekere enn jeg var !! :)

her er noen bilder fra i dag:

 

beklager det stygge teppet, mamma skal kjøpe nytt! fordi det er veldig gammelt og stygt. men hun skal finne ett fint et først ,vanskelig med ett så stort teppe vettu.

den ene siden fra utsiktstoppen

dette er to bilder av meg før jeg skulle gå tur.

ser veldig trøtt,blek og sliten ut! . . men det var tidlig på dagen ögså sov jeg så altfor lenge :( sov til ca halv ett ...

det er bilde litt lenger ned fra toppen, jeg har to hetter på meg en innenjakkehette også utendørsjakke-hette! så derfor ser det så rart ut:)

fant fort ut at jeg måtte ta på meg en hette så ble det to hetter etterhvert pga at det blåste veldig mye, jeg blåste jo nesten bort på toppen der. var myemer vind når det nærmet seg toppen! ellers så er det fint vær i dag og det var mye sol tidlig på dagen. også veldig stor jakke og de lange armene som jeg må brette opp jeg likte så godt den blåe jakken i fjor også hadde de ikke min str men måtte ha den fordi om . så jeg burde hatt en str mindre i den jakken men det hadde de ikke mer igjen av så da ble det den selv om den er litt for stor. det er en anorakk lignende regnjakke. det er en god og kjekk jakke! når du går oppover mot toppen så er det bare oppover bakker og du må nesten klatre litt,men nedover går det veldig lett.

Én kommentar

Oppi alt så skal det sies at det er hærlige bilder du har på denne bloggen ass ;) Ha en fin helg a! :D

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke samma det. jeg liker at det altid skjer noe. håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits