onthebeach baby.

og en gravid ambrosio:)


Man må være lykkelig med seg selv først. Dess mer fortrolig og forsont man er med seg selv som singel, dess lettere er det å treffe andre og få til et godt forhold.
Psykologspesialist Barstad mener først og fremst at det er umodent å tenke at man bare skal møte "perfekte" mennesker siden ingen er feilfri. ingen er jo perfekte ,ikke engang david beckham ingen er.

- Finner man feil på andre handler det generelt om hva slags innstilling man har, man kan spørre seg selv om det egentlig handler mest om frykten for å slippe andre inn på seg, frykten for å tro at det skal gå bra eller frykten for å ha for høye forventninger, sier Barstad.  frykten for å tro at det skal gå bra er verst.Man kan og bør kreve at partneren har et ryddig og avklart forhold til eksen.

jeg ggruer meg til og dø.. hva skjer etter man har død? ? jeg lurer sånn på det. noen som vet? hva skjer etter du er død liksom, blir helt sikkert ett nytt liv .slik vi ble til , hva er vitsen eller grunnen til og tro at man lever bare engang? jaa med det livet man har og er oppi nå så lever man engang! jaa men ikke etter man er død . det livet du lever nå - du lever det bare engang liksom men ikke for alltid . jeg har skikkelige traumatiske tanker og tvangstanker om døden . når jeg tenker på det så får jeg nesten tårer i øyene, jeg er redd for døden. jeg lurer på hva som kommer til og skje etter døden.. osv osv. jeg er livredd for og bli ett barn i afrika og slik er så redd for livet etter døden ..

Én kommentar

LifeOfPorn - Hannepaii!

09.05.2012 kl.12:43

Tingene som gjør folk uperfekte er jo gjerne de tingene som gjør folk sjarmerende :) Perfekt er kjedelig! :)

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke samma det.håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits