menn på svartelisten . haha.


dont say a word if you know that its hurts dont say a word if you know thats hurts.

------------------->

helt sant!!!!

Kvinner ønsker å kunne stole på en potensiell partner, så hvis den aktuelle mannen gang på gang viser seg å fare med løgn, vil han blir svartelistet relativt raskt.

Og det gjelder de små tingene like mye som de store. Å lyve om hvem man skal ut og drikke øl med, å skjule at man har kontakt med en eks eller å ikke kunne vise hvem man egentlig er er store dealbreakers for de fleste kvinner.

Samlivscoach Steven Aitchison mener dette er et av de viktigste punktene på listen.

 -Og da mener jeg ærlighet om alt, ikke bare de store tingene. Menn som har rykte på seg for å være ærlige om alt, får respekt, mener han.

Når kvinner er opprørt eller lei seg over noe, er det ikke alltid de ønsker å få servert en løsning på problemet. Ofte trenger de bare å føle at de blir sett og hørt, og at noen tar dem på alvor. En mann som klarer å legge 'problemløseren' i seg ligge, og bare lytter, vil bli satt pris på.

Forfatter og kommunikasjonsekspert Stuart McDonald mener mange menn må prøve å holde munn, og heller bare trøste.

Dette punktet berører flere av de andre tingene kvinner ser etter hos en mann. Å holde seg på matten og ikke være utro dreier seg både om respekt og forpliktelse, begge deler viktige punkter for de aller fleste kvinner. En mann som har andre på si viser ta han ikke er til å stole på og at han ikke respekterer kjæresten sin nok til å ta et valg om å være trofast.

- Nøkkelen til trofasthet ligger i indre styrke og karakter, en mann som innehar dette vil få et blomstrende og godt forhold, sier coach Scott Andrews.

 Menn som ikke klarer å forplikte seg kan drive en ellers fornuftig kvinne til vanvidd, så derfor styrer kvinner unna menn som sender signaler om at de ikke kan eller vil ta

Dagens Horoskop for Væren: 03.05.12


Du har den gnisten som skal til for å sette prosjekter i gang akkurat nå. Det bor en gründer i deg og du setter fyr på alt som kommer i din vei. Ingen grunn til å ta et nei for et nei. Planetene er optimale for fremtidig avkastning.  et valg, sier samlivsekspert Jane Roder.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bbbenediktes

bbbenediktes

18, Kristiansund

En del av min verden..overdrivet eller ikke samma det.håper du liker bloggen! Love<3

Kategorier

Arkiv

hits